AVProducers

Producent

iTEMCLiPs

Actie 2019 Deel 2

Kenmerken groep 07:

Dynamische montage, accent op tekst opbouw. Teksten worden; woord voor woord, soms letter voor letter in beeld gebracht. Pakkend en inspirerend. Kort en krachtig. Ideaal voor een korte boodschap. Snel een tekst in beeld. Beelden zijn daarbij ondersteunend. Krachtige muziek.

Kenmerken groep 08:

Templates voor clips met het accent op tekst informatie. Beeld is nu ondersteunend. Muziek speelt een minder nadrukkelijke rol en past bij het leestempo van de teksten. Rustig tempo, de tekst moet vooral goed leesbaar zijn. Bij tekst-animaties is de lengte van de clip zelf te bepalen.

Kenmerken groep 09:

Accent informatieoverdracht zit vooral in de beelden, teksten zijn ter ondersteuning. Tempo is afwisselend en kent allerlei varianten. Ideaal wanneer u over een item veel wilt laten zien en de beelden voor zich spreken. Of bij een verslag van een evenement, vakantie of speciale gebeurtenis.

Kenmerken groep 10:

Accent nu volledig op beeld. Ideaal als verslag van een evenement, vakantiereis, maar ook van een bruiloft, of sportactiviteit.

Meerdere foto’s tegelijk in beeld, meestal verwerkt tot een collage. Hoog artistiek niveau en prettig om naar te kijken.

Kenmerken groep 11:

Informatief. Ruimte voor tekst. Ideaal om een dienst of product te presenteren. Rustig tempo, creatief, zakelijk en overzichtelijk.

Muziek past bij de zakelijke opbouw. Perfect tijdens een congres als inleiding op spreker of als inleiding op een thema.

Kenmerken groep 12:

Typische toepassing. Link met geschiedenis en historisch overzicht. Stijl en vorm aangepast naar gebeurtenissen in het verleden. Oorlog, tijdlijn, biografie en staat van dienst.

Informatief, maar vooral sfeervol en karakteristiek.

Kenmerken groep 15:

Oproep voor deelname aan een event, meestal een congres met sprekers. Dynamische aanpak met ruimte om thema’s en sprekers te introduceren. Ideaal voor een social media campagne met de aankondiging van een evenement, congres of beurs.

Kenmerken groep 18:

Dynamiek, snelle beeld-wisselingen en beeld-effecten. Op het tempo van krachtige muziek. Sfeerbeeld. Prikkel voor impact. Ideaal voor een promo over sport, sportschool, jongeren en lifestyle onderwerpen.

Informatie ondergeschikt aan sfeer en dynamiek.

Kenmerken groep 19:

Epische informatie overdracht. Ideaal voor in een zaal met een groep mensen. Bioscoop effect. Voor trailers en karakteristieke toepassingen als een inleiding, of aankondiging van een productieteam.

Indringend en inspirerend.

Terug naar groep 01: Info Direct

PAGE UP

AVProducers

Producent iTEMCLiPs

Monseigneur Zwijsenstraat 13

5171 GW  Kaatsheuvel

06 11378873

itemclips@gmail.com

KvK 64474577 * BSN 0956.71.158