AVProducers

Producent

iTEMCLiPs

Productiekosten iTEMCLiPs:

vanaf 89 euro !

4 voorbeelden: productiekosten vanaf 89 euro per clip

AVProducers levert maatwerk.

Alle templates op de site van AVProducers zijn door onze producenten 1 voor 1 beoordeeld op kwaliteit & toepasbaarheid. Bovendien hebben we de voorbeeld-clips handmatig ingedeeld naar sfeergroep en tijd.

 

Dit is uniek en treft u op geen enkele andere site.

Er gaat voor u geen tijd verloren met het uren moeizaam zoeken tussen allerlei templates, die uiteindelijk niet relevant zijn.

Binnen een paar muisklikken bent u bij de sfeergroep die u zoekt. U selecteert de gewenste tijdsduur en u heeft direct de keuze uit tientallen geschikte templates. Dat scheelt enorm veel tijd en dus kosten.

 

Heeft u een template geselecteerd, vraag dan om een Clip-Analyse.

U stuurt ons het nummer dat bij de template vermeld staat, bijvoorbeeld: 02B-0.32-8693.

 

Het aanvragen van een Clip-Analyse is gratis en verplicht u tot niets.

Wij geven aan hoeveel beelden en teksten er nodig zijn om de template aan te passen tot uw eigen iTEMCLiP. Bovendien vermelden we de productie-kosten, zijnde de montage-uren plus administratiekosten.

 

De kosten voor de auteursrechten over het gebruik van de template en bijbehorende muziek zijn vrijwel nihil.

Adobe After Effects kent het Drag & Drop systeem als productie-methode.

Dit betekent een gering aantal uren voor het aanpassen van de template.

Het produceren van iTEMCLiPs

is maatwerk

Aspecten die bepalend zijn voor de kostprijs

Het aantal beelden.

Hoeveel beelden zitten er in uw iTEMCLiP verwerkt. Niet de tijd van de clip is bepalend, maar het aantal beelden. Soms zit er in een clip van 60 seconde slechts 10 beelden, terwijl er in een clip van 30 seconde wel 40 beelden voorbij kunnen komen, verwerkt binnen allerlei visuele effecten.

 

De hoeveelheid tekst.

Soms betreft het een template met een enkele tekst, soms bestaat de clip voornamelijk uit teksten. Bij titel-animaties kunt u de clip zolang laten duren als u wenselijk vindt.

 

Betreft het video en/of fotografie.

Fotografie is overzichtelijk te verwerken volgens het Drag & Drop principe.

Met video ligt dat anders. Zeker wanneer het korte shots betreft van enkele seconde. Dan is het goed om vooraf exact het juiste fragment te selecteren.

 

Hoe levert u het beeld-materiaal aan.

Levert u op volgorde genummerde foto's aan, of stuurt u ons een map met honderden beelden met het verzoek te kijken wat bruikbaar is.

Hetzelfde geldt voor video; levert u exact de gewenste fragmenten aan of moeten wij uit een uur videomateriaal 15 fragmenten van 2 seconde selecteren?

Voor het montage gereed maken van het beeldmateriaal reken wij 70 euro per uur, op basis van nacalculatie.

 

Desalniettemin willen wij ook het selecteren van de beelden u graag uit handen nemen, evenals het verzorgen van de fotografie en video-opnamen. Ook dat is geen enkel probleem.

 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse stockbureaus. Omdat AVProducers uw iTEMCLiP produceert mogen wij hier volop gebruik van maken en kunnen wij u helpen bij het zoeken van de gewenste beelden.

Overzicht Productiekosten

Het aanpassen van een template: al vanaf 89 euro (bij een tegoed)

 

Het aanpassen van een Logo Reveal, of Logo Opener, kost standaard 89 euro.

Het maakt daarbij niet uit welke u kiest. En u heeft de keuze uit duizenden exemplaren. De kostprijs is inclusief de auteurs- en gebruiksrechten.

 

De kostprijsberekening is op uren-basis.

De administratiekosten omvat een vast bedrag (39 euro) voor facturering, opslag en archivering data, auteursrechten template & muziek.

 

Productie: 1 uur = 129 euro

Productie: 2 uur = 249 euro

Productie: 3 uur = 365 euro

Productie: 4 uur = 475 euro (maximaal)

 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW, maar inclusief administratiekosten.

 

Het vooraf montage gereedmaken van het beeldmateriaal wordt gefactureerd op basis van nacalculatie en bedraagt 70 euro per uur.

Uw iTEMCLiP wordt u toegezonden op elk gewenst videoformat.

10 uur : 890 euro

Heeft u plannen om meerdere iTEMCLips te laten maken, dan is het zeker interessant om vooraf een tegoed te kopen van 10 uur: kostprijs 890 euro.

1 productie-uur kost u dan 89 euro, inclusief administratiekosten.

 

Geeft de clip-analyse aan, dat de productie van uw iTEMCLiP 2 uur duurt, dan betaald u geen 249 euro, maar brengen wij 2 uur van uw tegoed in mindering, ter waarde van 178 euro. Ook een logo Reveal kost u dan slechts 1 uur.

 

En wenst u 10 iTEMCLiPs met elk een productietijd van 1 uur, dan betaalt u met uw tegoed geen 1290 euro, maar slechts 890 euro. Het tegoed is 1 jaar geldig.

AVProducers

Producent iTEMCLiPs

Monseigneur Zwijsenstraat 13

5171 GW  Kaatsheuvel

06 11378873

itemclips@gmail.com

KvK 64474577 * BSN 0956.71.158